Rental Property for rent: Epemastate in Leeuwarden

  • 102 m2
  • 5 rooms
  • ? Starting date
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Rental Property in Leeuwarden. You can contact the advertiser if you have any questions.

Welkom bij deze unieke kans om samen te wonen in een co-housing woonhuis in Camminghaburen, Leeuwarden! Dit geschakelde eengezinswoning biedt maar liefst 4 ruime kamers, ideaal voor 4 vrienden, studenten, werkenden of expats. Dit is de perfecte kans om samen te wonen en tegelijkertijd je eigen ruimte te hebben.

Locatie en Uitzicht:
Deze vrijstaande geschakelde woning bevindt zich op een toplocatie in Camminghaburen. Met een prachtig uitzicht op het water vanuit de serre, is dit werkelijk een plek om van te genieten. De woning is gelegen aan een rustig plein waar alleen bestemmingsverkeer komt. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft de achtertuin ook nog eens een zuidelijke ligging, perfect om van de zon te genieten.

Kenmerken van de Woning:
Deze goed geïsoleerde woning beschikt over dak-, muur- en vloerisolatie. Gebouwd in 1982 op 219 m2 eigen grond, is de woning voorzien van een CV combiketel uit 2015 en maar liefst 10 zonnepanelen, waardoor je energiekosten laag blijven.

Indeling van de Woning:
Bij binnenkomst via de zijentree kom je in de hal, die leidt naar de woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer kun je genieten van het prachtige uitzicht in de kunststof serre met tuindeuren. Op de begane grond is er ook een slaapkamer en een tussenhal met een toilet. De eerste verdieping bestaat uit een overloop, 2 slaapkamers en een ruime badkamer met een stoomcabine. Via een vaste trap bereik je de tweede verdieping, waar nog een extra slaapkamer te vinden is.

Bijzonderheden en Extra's:
Deze woning heeft verschillende bijzondere kenmerken die je zult waarderen. Naast het prachtige uitzicht op het water, biedt de woning ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Bovendien is de woning gelegen aan een pleintje, wat een extra gevoel van rust en privacy geeft.

Met een slaapkamer op de begane grond is er flexibiliteit in de indeling van de kamers en mogelijkheden voor de bewoners. De begane grond en de badkamer zijn voorzien van vloerverwarming, wat extra comfort en warmte biedt.

Voor degenen die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan, zal het feit dat de CV ketel uit 2015 en de 10 zonnepanelen gehuurd kunnen worden, aantrekkelijk zijn. Dit betekent dat je niet alleen bijdraagt aan het milieu, maar ook bespaart op je energierekening.

Kamers te Huur:
In deze co-housing woning hebben we verschillende kamers beschikbaar voor verhuur. Onze small-kamers van 7m2 zijn perfect voor slechts €525,- per maand, inclusief alle kosten. Voor een beetje meer ruimte kun je kiezen voor onze medium-kamers van 10m2 voor slechts €575,- per maand, inclusief alles. En voor degenen die extra leefruimte willen, bieden we large-kamers van 12m2 of groter aan, voor maar €625,- per maand, inclusief alle kosten.

Welke kamer past het beste bij jouw behoeften en budget? Aarzel niet om contact met ons op te nemen en plan een bezichtiging in!

Doelgroep: Studenten, werkenden, alleenstaanden en expats.

Wacht niet langer en grijp deze unieke kans om samen te wonen in een prachtige co-housing woning op een geweldige locatie in Camminghaburen. Wees er snel bij en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een pre-booking in te plannen.

Read more with an subscription!

General information

Type: Linked House
City Leeuwarden
District/Neighbourhood: Camminghaburen-Noord
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Starting date: Ask the advertiser
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map