Huurwoning huren: niet meer beschikbaar Lenteklokje in Leeuwarden

  • 142 m2
  • 5 kamers
  • 17 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Huurwoning in Leeuwarden. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

VANAF € 525.- Inclusief per persoon per kamer.

**Unieke Woonkans in Leeuwarden!**

Heb je altijd gedroomd van co-housing met een groep vrienden of mede-arbeiders? Dan is dit je kans! Deze ruime eengezinswoning in de wijk Aldlân-Oost, op het adres Lenteklokje 70, staat per direct te huur voor 4-5 personen. Het betekent wel dat de hele woning gehuurd moet worden door één hoofdhuurder.

**Betaalbare Opties voor Elk Budget**

De kamers in deze woning zijn verschillend in grootte zodat er voor iedereen wat wils is. De kleine kamer (7m2) is beschikbaar voor slechts €525,- inclusief. Wil je wat meer ruimte? Ga dan voor de middelgrote kamer (10m2) voor €575,- inclusief. En voor extra comfort is er de grote kamer (12m2 of meer) voor maar €625,- inclusief. Alle kosten zijn inbegrepen, dus geen verrassingen achteraf!

**Snel Handelen is Vereist!**

Deze unieke kans om te wonen in een ruime en luxe eengezinswoning in Leeuwarden wil je niet missen! Starters, jongeren, koppels en werkenden, deze woning past perfect bij jullie. Neem vandaag nog contact met ons op voor een pre-booking, want deze woning zal snel weg zijn. Wacht niet langer en geef jezelf en je vrienden of mede-arbeiders een geweldige plek om te wonen!

**Neem Dus Snel Contact Op!**

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Soort: Tussenwoning
Stad Leeuwarden
Wijk/buurt: Aldl�n-Oost
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart